Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Dayan Yüreğim 4. son bölümde Elvan ve Selim güvende değildir

        Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Berk Atan ve Nilay Deniz’in paylaştığı Dayan Yüreğim 4. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Pazar yerinde Elvan’ı gören Remzi öfkesine hakim olamaz ve çok yanlış bir hamle yapar. İşte Dayan Yüreğim 4. bölüm fragmanı ve yeni bölümden tüyolar...

        YENİ BÖLÜMDE ELVAN VE SELİM GÜVENDE DEĞİLDİR

        Geceyi kamyonette geçiren Elvan ve Selim güvende değildir. Elvan’ın kamyoneti satacağını anlayan Cengiz, Elvan’ın peşine düşer. Elvan kamyonetin parasıyla bir ev tutacakken Cengiz çantadaki parayı alıp kaçar. Olayın tek görgü tanığı olan Selim ise geçirdiği felçten dolayı konuşamamaktadır.

        REKLAM

        Tüm bu yaşananlardan Elvan’ı sorumlu tutan Seray, Selim’i alarak amcası Remzi’nin evine getirir. Suzan ve Gülsüm bu misafirlikten hiç hoşlanmaz. Diğer yanda Atıf, Seray’ın kalbini kazanmak için her fırsatı değerlendirir. Seray artık Atıf’ın ilgisinin farkındadır ve her ne kadar kendine bile itiraf etmese de, bu ilgi karşılıklıdır.

        Aysun ile tartışmaları ve mutsuzlukları günden güne artan Fuat bıkkındır. Kızlarının doğum gününde Aysun ve Fuat arasındaki ipler kopar... Fuat, Elvan’ın yardıma ne kadar ihtiyacı olduğunun farkında değildir. Pazar yerinde Elvan’ı gören Remzi öfkesine hakim olamaz ve çok yanlış bir hamle yapar.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Elvan hapishaneden çıkar çıkmaz Selim’i görmeye gider. Elvan’ın bir sonraki durağı, kızı Seray’ın yaşadığı Remzi’lerin evidir ancak kimsenin Elvan’a kucak açmaya niyeti yoktur ve Elvan en büyük darbeyi kızı Seray’dan yer. Komşusu Asiye’ye sığınan Elvan, burada da barınamayacaktır.

        Elvan, Selim’in vücudundaki yaraları fark etmenin dehşetini yaşarken, Selim’in durumu daha da kötüye gider. Elvan’a destek olan tek kişi Av. Fuat’ken, Suzan çoktan Elvan ve Av. Fuat hakkında dedikodu fitilini ateşlemiştir.

        Amcasının evinde sığıntı muamelesi gören Seray işten de çıkarılır. Atıf, Seray’ın işten çıkarılmasını hakkaniyetli bulmaz ve duruma müdahale eder. Ne Atıf ne de Seray ortak geçmişleri hakkında en ufak bir fikre sahip değildir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ