Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sevda Kuşun Kanadında son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Yavuz Bingöl, Gürbey İleri ve Müge Boz gibi isimlerin yer aldığı Sevda Kuşun Kanadında 27. bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşacak. Yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte Sevda Kuşun Kanadında yeni bölüm fragmanı ve özeti...

        SEVDA KUŞUN KANADINDA YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Hüsnü, sokakları kan gölüne çevirmeye çalışan ve karanlık odaklarca kullanılan devrimci gençler tarafından vurulmuştur. Herkes şoktadır. Amiral ise elini oğuşturmaya başlamıştır bile. Peki Hüsnü’nün vurulmasına MTTB’li gençler nasıl karşılık verecektir?

        Hapse atılan Ömer, diğer kabadayılarla aynı koğuşa konmuştur. Kaşıyaralı Ömer’in işini bitirmek için bunun iyi bir fırsat olduğunu düşünmektedir; ancak Ömer’in de ona bir sürprizi vardır.

        REKLAM

        Bir süre sonra Ömer’in hapis günleri sona erecektir. Kendisini kimin hapisten çıkardığını öğrendiğinde ise büyük bir şaşkınlık geçirerecektir. Ömer, asıl şoku mahalleye döndüğünde yaşayacaktır.

        Artık iş çığrından çıkmış Amiral’in talimatıyla üniversiteler ateşe verilmiştir. Sağcı solcu kavgası iyice kızışmış, olaylar darbecilerin istediği şekilde ilerlemektedir. Solcular üniversiteyi işgal etmiştir.

        Asım ve Elif olayların tam ortasında kalmıştır. Ömer de oradadır ve Işık’ın oyunuyla tuzağa düşürülmüştür...

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ömer Filiz’i kurtarmak ve Kaşıyaralı’ya istediği parayı vermek için istemese de silah satışına tekrar başlar. Büyük bir silah siparişi gelmiştir ancak alıcıların kim olduğunu bilmemektedir. Teslimat yerinde alıcıları görünce gözlerine inanamaz Silahlar bir kez daha çekilir.

        Ömer için Filiz’i kurtarmak için artık tek yol kalmıştır. Kaşıyaralı’yla ölümüne hesaplaşmak. Tam harekete geçmek üzereyken ezeli düşmanı Zafer’in telefonuyla hedef değiştirir. Telefon Filiz’le ilgilidir.

        REKLAM

        Aldığı haber üzerine Ömer soluğu Zafer’in yanında alır. Zafer ayrıca Ömer’e devrimcilerin darbe planından bahseder. Ömer bu ifşaat karşısında kuşkuludur.

        Amiral artık vaktin geldiğini düşünür ve darbenin fitilini ateşler. İlk aşama üniversitede sağcı solcu çatışması çıkarmaktır.

        Artık iş çığrından iyice çıkmıştır. Devrimciler Mustafa’ya saldırırlar. Bunu gören Hüsnü olaya müdahale eder ancak bu esnada şok edici bir gelişme yaşanır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ