Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek yeni bölüm fragmanı ve özeti

        Sürükleyici öyküsüyle her perşembe ekranda aksiyon ve heyecan fırtınası estiren “Cesur Yürek”, takipçileriyle 19’uncu randevusuna çıkacak. Sürpriz gelişmelere sahne olacak dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte Cesur Yürek son bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        CESUR YÜREK YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Kirve ve Tatar Ahmet’e kurulan tuzağın arkasındaki akıl, büyük bir oyun kurar. Ömer hem kendini aklamak hem de bu oyunu bozmak için zorlu bir yola girer. Kirve, Harbi’nin mirasını ve gücünü elde edebilmek için Ece’yi kontrol etmek ister.

        Ömer’le evlenmek isteyen Ece, reddedilince kirli bir oyuna başvurur. Monotum amacına yaklaşmıştır. Şamil, Monotum’un istedikleri karşısında şoke olur.

        REKLAM

        Ömer puzzle parçalarını birleştirdikçe Şamil ve Gürkan’la karşı karşıya gelir. Görevi ve aşkı arasında kalan Ömer’in seçimi tüm dengeleri değiştirecektir...

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ömer ve Tatar Ahmet, Kirve’nin zekice planı karşısında büyük şok yaşarlar. Geçmiş hesapları açan Kirve kendi konseyini kurmak için harekete geçer. Kirve’nin arkasındaki güçler karşısında Ömer ve Tatar Ahmet’i zorlu bir oyun bekliyordur.

        Atilla binbaşının peşinden giden Ömer öğrenecekleri karşısında büyük şok yaşar. Kirve ve Tatar Ahmet’in savaşında Ömer’in yapacağı tercih tüm dengeleri değiştirecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ