Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeni Gelin’in Brezilyalı yıldızı Jessica May HT MAGAZİN’e konuştu
        20

        JESSICA MAY: İyi ki buraya gelmişim diyorum

        - Bella nasıl biri?

        Bella, Türkiye büyükelçisi bir babayla, yüksek sosyete bir annenin İspanya’da dünyaya gelmiş kızı. Bilgili ve görgülü olmasının yanı sıra aşırı sevecen, cana yakın ama bir o kadar da sakar.

        21

        Hayatının aşkının teknesine atlayıp Çukurova’ya kadar geliyor. Konaktaki şer ittifakı gözünü açacak diye beklenirken onun gözleri, aşktan daha bir kör oluyor. Ona göre herkes özünde iyidir. Dizide ‘Bella’nın iyiliği, herkesi iyi etmeye yetecek mi’ bunu göreceğiz.

        22

        - Brezilya’dan ülkemize yolunuz nasıl düştü?

        Brezilya’nın Paranaense kasabasında öğretmenlik yapan bir annenin ve süt satan bir babanın kızı olarak dünyaya geldim. 15 yaşıma kadar ailemle birlikte çiftlikte yaşadım. Küçük yaşlardan beri içimde modellik yapma arzusu vardı. 17 yaşında Türkiye’ye yolum düştü.

        23

        Çok kısa süre modellik yaptıktan sonra menajerim Ali Kınay’ın destekleriyle bu noktaya kadar geldim. Bir gün televizyon dünyasında olacağımı hiç ummazdım. Buradaki insanların sıcakkanlılığını gördükten sonra iyi ki gelmişim diyorum. Ailem de bana çok destek oldu.

        24

        - Brezilya’daki hayat ile Türkiye’deki hayat arasında kıyaslama yaptığınızda neler söylersiniz?

        Brezilya’daki gibi burada da insanların sıcaklığı ve samimiyeti söz konusu. İki milletin hayata karşı duruşları, espri tarzları, aileye bağlılıkları ve coşkuları çok benziyor.

        25

        Ancak teknoloji konusunda Türkiye biraz daha önde gibi duruyor. Öte yandan ülkeniz coğrafi bakımdan eşsiz. Adana’nın bana kucak açması beni çok onurlandırdı!

        26

        ‘TÜRKÇE ÖĞRENMEK KOLAY!’

        - Türkçe’yi ne kadar zamanda öğrendin?

        Dil kursuna gitmeden, okuduğum kitaplarla 2 yılda iyi derecede Türkçe konuşur hale geldim. Her gün yeni kelimeler öğrenmek için uğraşıyorum. Bu dil kulağıma çok hoş geliyor, öğrenilmesi de oldukça kolay. Arkadaşlarım, yönetmenimiz ve oyuncular bana kol kanat geriyor sağ olsunlar!

        27

        - Seyirciler ‘Yeni Gelin’i neden izlemeli?

        Bu sırf maceralı bir aşk hikâyesi değil, gelin-kaynana arasındaki çekişmeler seyirciyi güldürecek. Yabancı bir gelinin Türkiye’ye gelip yaşadıklarını mizahi bir dille anlatıyoruz. İzlemeye değer bana kalırsa. Bizi izleyenleri mahcup etmeyeceğiz.

        28

        - ‘Yeni Gelin’le tanınacaksın. Şöhrete ne kadar hazırsın?

        Benim önce kendimi kanıtlamam gerekiyor. Bu dizi benim için büyük bir armağan zaten.

        29

        ‘BOĞAZ BANA HUZUR VERİYOR’

        - İstanbul’da en çok nereleri seviyorsunuz?

        Arnavutköy, Bebek ve Rumelihisarı başta olmak üzere boğaz hattı üzerinde dolaşmaktan aşırı keyif alıyorum. Boğaz, bana huzur veriyor.

        30

        Tarihi yarımadada ise Ayasofya ve Sultanahmet’i çok büyüleyici buluyorum. İstanbul’da neredeyse gitmediğim müze de kalmadı. İlk fırsatta yeni yerler keşfetmeye devam edeceğim.

        31

        - Türk yemekleri hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz?

        Normal bir Türk kadını kadar. (Gülüyor) Mercimek çorbası, köfte, kurufasulye, pilav ve barbunya yapmaya bayılıyorum. Yemeklerim lezzetlidir. Ben değil arkadaşlarım söylüyor. Bunun dışında en çok İskender kebap yemeyi seviyorum.

        32

        ‘AŞK BÜYÜK BİR LÜTUF’

        - Aşkı kendi pencerenizden nasıl yorumlarsınız?

        Aşk Allah’ın biz insanlara en büyük lütfudur bana kalırsa. İnsanlar aşkın değerini bilmeli.

        33

        Eğer kalbin çarpıyorsa işini de aşkla yaparsın. Hem aşk insanı yükseltir. Aşk, yüzyıllardır insanların dilinde olan vazgeçilemeyen bir tutku ve sarhoşluk halidir.

        HT MAGAZİN / Arif HÜR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ