Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ölene Kadar 9. son bölüm fragmanı ve özeti

        Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği Ölene Kadar, 9. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte Ölene Kadar 9. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        ÖLENE KADAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Dağhan, Selvi'yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir.Selvi'nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi'nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir.

        Amacına ulaşmak için Mehmet'in de yardımıyla bir oyun oynar. Oynadığı oyun son derece risklidir.Ayrıca o plan yaparken düşmanları da boş durmaz kendi planlarını yapar. Sonuç herkesi son derece şaşırtır.

        ÖLENE KADAR BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Dağhan'a bir çocuğu olduğunu itiraf eden Ender, ölümden kurtulduğunu sanmaktadır. Ama yalnızca bir süreliğine! Dağhan ne pahasına olursa olsun Ender'i bağışlamamakta ve babasının intikamını almakta kararlıdır. Bir yanda henüz kaybettiği babasının acısı, bir yanda yıllar evvel hayalini kurduğu çocuğu… Dağhan arada kalmıştır… Kim dost, kim düşman artık ayırt edememektedir. Öte yandan Selvi'nin Yılmaz'la işbirliği yaptığını öğrenmiş ve yıkılmıştır. Şimdi iki sevgiliyi büyük bir yüzleşme beklemektedir. Kılıçlar çekilir. Artık herkes eteğindeki taşları dökecektir. Dağhan tarafından köşeye sıkıştırılan Selvi, gerçekte kim olduğunu itiraf edecek midir?

        7. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ender'e karşı bir zafer kazandığını düşünen Dağhan, babasının ölümünden sonra yıkılır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ne Dağhan için, ne Selvi için ne de Ender için. Ciğerini dağlayan acıyla hesap sormak için harekete geçtiğinde, hayatının dönüm noktası olacak bir sırrı öğrenir.

        ÖLENE KADAR OYUNCU KADROSU

        Engin Akyürek - Dağhan karakteri ile

        Fahriye Evcen - Selvi karakteri ile

        Sarp Levendoğlu - Ender karakteri ile

        Gülcan Arslan - Beril karakteri ile

        Tansu Biçer - Yılmaz karakteri ile

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ