Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon No: 309 son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Onur ve Lale'nin engellerle dolu aşkını konu edinen No: 309, 40. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Lale, İstanbul'da bir okula atanıyor. İşte No: 309 40. bölüm fragmanı ve özeti...

        NO: 309 YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Betül’ün planı gene ters teper. Lale, İstanbul’da bir okula atanır, sonunda hayallerine kavuşmuştur. Ailede bu olay büyük bir mutlulukla karşılanırken, herkesi kötü bir sürpriz beklemektedir. Kurtuluş ve Samet Songül’e dükkan konusunda yardım etmeye çalışırlarken, başlarını belaya sokarlar. Tüm aile onları kurtarmak için seferber olur.

        REKLAM

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Pelinsu’nun tehdit etmesi üzerine bir seçim yapmak zorunda kalan Onur, Lale’yi hiçbir şekilde kaybetmeyi göze alamaz ve ailesinden yardım ister. Yıldız bunun üzerine Pelinsu’yla konuşur ve ona susması için para teklif eder. Bu arada Kurtuluş, Nilüfer ve Nergis, Songül’e çiçekçiyi satması için baskı yaparken Onur satın almak isteyen kişilerin tekin olmadığını söyler. Ama uyarmakta geç kalmıştır.

        NO: 309 38. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Lale Onur’dan beklemediği bir tepki görünce ne yapacağını şaşırır. Mesleği ve eşi arasında kalır. Onur verdiği aşırı tepkinin farkına varıp Lale ile konuşur ve son kararı ona bırakır.

        REKLAM

        Dergi çekiminde aralarındaki buzlar erir.

        Bu arada çiçekçiyi almak isteyen firma büyük bir para teklif eder, Songül’ün kararı kesin olsa da Kurtuluş onu ikna etmek için yollar aramaktadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ