Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Vatanım Sensin 20. bölüm fragmanında Hamilton ile Cevdet karşı karşıya

        Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin 20. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Cevdet ile yeni bir hesaplama için karşı karşıya gelen Charles Hamilton, Eşref Paşa ile iş birliğine hazırlanıyor. İşte Vatanım Sensin 20. bölüm fragmanı ve yeni bölümden tüyolar...

        VATANIM SENSİN 20. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Takipçileriyle 20. randevusuna çıkacak olan Vatanım Sensin'de olaylar şöyle gelişecek:

        Cevdet, Teğmen Leon'u vuran Ali Kemal ve Hilal'i kurtarmak için büyük çaba sarf etmektedir. Diğer yandan da İngiliz Casus Charles2ın entrikalarıyla başa çıkmak zorundadır. Müzayedeye gönderdiği bombayla hayatta olduğunu ve mücadeleye devam edeceğini ilan eden Eşref Paşa, düşmanla masaya oturur. Cevdet ise Selanik’te olduğu gibi vatanın bir kez daha satılmasını önlemek adına her şeyi yapmaya yazırdır.

        Azize’nin hamile olduğunu anlayan Hasibe, Cevdet’in de bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünür. Azize’ye gerçeği söylemesi için yalnızca bir günlük mühlet verir.

        REKLAM

        DİĞER BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

        İNGİLİZ AJAN CHARLES İLE EŞREF PAŞA İŞBİRLİĞİ İÇİN GÖRÜŞÜYORLAR!

        Vatanım Sensin 19. bölümde olaylar şöyle gelişti: Charles’ın neyin peşinde olduğunu çözmeye çalışan Cevdet ve Yüzbaşı Yakup, büyük bir faciayla karşı karşıya olduklarını anlamıştır. Mustafa Kemal ile haberleşme ağını yok etmesi için Tevfik’i görevlendiren Charles, Eşref Paşa’ya da vatanın istikbalini tamamen değiştirecek bir teklif gönderir. Suların bulandığı bir zamanda Eşref Paşa, hayati önemde bir tercih yapmak zorundadır. Tekliften bihaber Cevdet ve Yakup ise, Anadolu’yla iletişimi yeniden sağlamak için harekete geçmeye hazırlanırlar.

        Hilal, patlamanın ardından Leon’la bir kez daha düşman olarak burun buruna gelir. Ancak tırmanan bu nefretin ardında yatan aşkın saklanması giderek zorlaşmaktadır. Aşk, vatan ve kardeş sevgisi arasında sıkışan Hilal, geri alınamaz sonuçları olan, çok büyük bir seçim yapar.

        CEVDET İLE YÜZBAŞI YAKUP, KUMPASI ENGELLEMEK İÇİN HAREKETE GEÇİYORLAR!

        Vatanım Sensin 18. bölümde olaylar şöyle gelişti: Cevdet, Eşref’i infaz etmesinden sonra generallik rütbesiyle ödüllendirilir. Tam da bu esnada, İzmir’e gizli emelleri olan bir İngiliz ajanının geleceği haberi alınır. Yüzbaşı Yakup ile ajanın kimliğini ve gayelerini deşifre etmeye çalışan Cevdet, çok dar bir vakitte büyük bir kumpası önlemek zorundadır.

        Eşref’in sağ olduğunu öğrenen Azize, sevinçlidir. Kadın direnişçileri örgütleme vazifesini seve seve üstlenir. Yeni duruma göre mevzilenip Cevdet’ten kurtulmaya çalışan Tevfik’in ise, fırsat ayağına gelir. Hem Eşref’in hem de İngiliz ajanı Charles’ı Tevfik’le ilgili tasavvurları vardır. Hilal’i sıkı takibe alan Yıldız, Leon’dan vazgeçmez. Ali Kemal ise, vatan haini bildiği babasına dersini vermek ister.

        VATANIM SENSİN OYUNCULARI

        CEVDET: Vatanı için yiğit bir asker, çocuklarına şefkatli bir baba, karısına tutkun bir aşık, anasına ise hayırlı bir evlattır. Cevdet’in en büyük vasfı aynı zamanda zaafı: vazifesine olan tutkusu, kırılmaz inadı, erdemleri...

        AZİZE: BinbaşıCevdet’in karısı, Ali Kemal, Yıldız ve Hilal’in anası, Hasibe'nin kızı gibi sevdiği gelini, ahu gözlü bir balkan güzelidir. Hemşire olan Azize işi gereği soğukkanlı, kuvvetli, fedakar, yeri geldiğinde sert, ama her daim vicdanlı, sözünün eri, lafını sakınmayan, onurlu bir kadındır.

        TEVFİK: Gözü açık, hırslı bir BinbaşıdırTevfik. Kaybedecek hiçbir şeyi, tutunacak hiç bir değeri yoktur... Kan kardeşi Cevdet’in başarılarını içten içe kıskanır. Çocukken aşık olduğu kızla yıllar sonra Cevdet evlenir. Aşkını da içine atar Tevfik. “Düşmandan tehlikelidir, bazısının dostluğu...” demişler. Tevfik tam da bunun ispatıdır.

        VERONİKA: Yunan Komutanı Vasili'nin eşi, Leon'un annesi olan Veronika, yıllar önce ilk çocuğunu kaybettiği günden beri ruhunun bir yarısı eksik, kendi hafif esrik, bazen buhranlı, bazen şen kahkahalar atan, kocasına ise çok derine gömdüğü bir öfke barındıran, oldukça alımlı, delişmen tabiatlı bir kadındır.

        VASİLİ: İzmir işgalini gerçekleştiren Büyük Yunan Komutanı Vasili, başarılı, gözü kara, zeki, acımasız bir milis Kumandan. Gözünü kırpmadan oğlunu bile ateşe atacak kadar bağlı ilkelerine...

        EFTELYA: Bir meyhanede Rum şarkıcı olan Eftalya, neşeli, çekici ve temiz yüreklidir. Tevfik ile ilişkisini alenen yaşamak, onunla evlenmek ister ancak gözü Azize'de olan Tevfik onu her daim oyalar. Kullanıldığını anladığı anlarda dahi Tevfik'e olan hastalıklı aşkından vazgeçmez.

        HASİBE: BinbaşıCevdet'in annesi Hasibe, haram yemez, doğru, iffetli, istikametli bir Osmanlı kadınıdır. Torunlarının sivri dilinden nasibini aldığı ancak dizinde ağladığı, gölgesinde nefeslendiği köklü, asil bir çınar olurken, gelini Azize'nin de yol göstereni, feneri olmuştur adeta.

        LEON: Büyük Yunan komutanı Vasili’nin oğludur Leon. Zeki, eğitimli, başarılı Leon’un hayattaki en büyük sorunu babasıyla olan ilişkisidir. Babasının gözüne girmek için elinden geleni yapar ama bunu asla başaramaz.

        YILDIZ: Azize ve Cevdet'in güzelliği dillere destan olan büyük kızıdır. Hem şımarık, hem çocuk gibi, hem arzulu, hem mesafeli, hem kırılgan hem de hoyrat bir edası vardır. İyi bir yaşam, herkesçe kabul gören bir hanımefendi olmaktır dileği.

        HİLAL: Cevdet ve Azize'nin küçük kızı olan Hilal; zeki, cevval, meraklı, şiir sevdalısı bir genç kızdır. Hilal için vatan, her şeyden kıymetlidir. İşgal dönemi İzmir’inde babasına layık olmak, onun gibi kahraman, kudretli ve adil olmak hayattaki en büyük gayesi olmuştur.

        ALİ KEMAL: Cevdet ve Azize'nin 3 çocuğundan en büyüğüdür Ali Kemal. Babasına hayran bir çocuk olarak büyür. Onun gibi güçlü, kudretli, kahraman olmak, silah atmak, asker olmak ister...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ