Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeni Gelin'in 4. bölüm tanıtımı yayınlandı

        Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in dördüncü bölüm tanıtımı yayınlandı.

        "Yeni Gelin"in bu akşam ekrana gelen 3. bölümünde; Baran Ağa, Bozok'ların yine sözünden dönmesi üzerine köylüleri tehdit edip tüm sevkiyatlarını durdurup, zarara soktu. Bunun üzerine Kalender Ağa ve oğulları boş durmayıp karşı atakta bulundular. Konaktaki kadınlar Bella'dan kurtulmak için ayrı bir plan yaptılar. Kalender'in eşleri Bella'nın ailesi ile konuştuktan sonra resmi nikahı kıymanın peşine düştüler. Bella'nın yaptığı yemekten dolayı zehirlenen Kalender'in eve gelmesi ve başına üşüşen kadınlardan kurtulamadığı eğlenceli anlarda, tüm kadınların biz istenmiyoruz deyip valizini toplayıp gittiği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

        Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ve senaryosunu Ersoy Güler üstleniyor.

        "Yeni Gelin" yeni bölümü ile 1 Nisan Cumartesi günü Saat 20.00'de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ