Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İsimsizler ilk bölüm fragmanı ve 1. bölüm özeti! İsimsizler ne zaman başlıyor?

        Kurgudan uzak, sadece ülke gerçeklerini ve terörle mücadelenin kritik olaylarını barındıracak olan İsimsizler, bu akşam seyircinin karşısına çıkıyor. Peki

        İSİMSİZLER İLK BÖLÜM FRAGMANI VEDİZİ KONUSU

        Fatih Keskin, genç bir diplomattır. Yeni görev yerine gitmeye hazırlanırken Güneydoğu’daki önemli ilçelerden biri olan Virankaya’nın Kaymakamı Orhan Yağız’ın hain bir saldırı sonucu şehit edilmesi, kararını değiştirir. Amirleri ve ailesi, onu bu kararından döndürmek istese de başaramazlar.

        Virankaya’da 7 kişilik bir ekip oluştururken, hem terörle mücadele etmeyi hem de Kaymakam suikastının perde arkasını çözmeye çalışır. Fatih Keskin, Güneydoğudaki teröre karşı mücadelede kendisiyle omuz omuza savaşacak 7 cesur adam seçer.

        REKLAM

        Onlarla yürüyeceği tehlikeli yolculukta sadece teröristlerle mücadele değil, terörü organize eden uluslararası ilişkileri de çözmek gibi bir görev üstlenir. Bunu yaparken de yolu genç Doktor Elif ve onun çevresinden ayrılmayan bölgedeki kaosun mimarlarından Otto ile kesişir.

        Kaymakam suikastının ilk ipuçlarına ulaşırken, terör örgütü de Fatih’in ilk görev gününde ilçeyi ele geçirmek amacıyla büyük bir saldırıya hazırlanmaktadır. Bu saldırıda devlet içine sızmış paralel yapı ajanları, yabancı istihbaratçılar ve terör örgütü kol koladır.

        İSİMSİZLER OYUNCU KADROSU

        Oyuncu Karakter
        Uğur Güneş Kaymakam Fatih
        Bülent Alkış Özel Harekat Polisi Hasan
        Algı Eke Doktor Elif Toprak
        Sedat Mert Özel Kuvvetler Yüzbaşı Olcay
        Taner Ertürkler Terörle Mücadele Polisi Ahmet
        Volkan Keskin İstihbaratçı Kürşad
        Çağkan Çulha Özel Harekat Polisi Murat
        Musab Ekici Makam Şoförü Derman
        Sera Kutlubey İstihbaratçı Seher
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ