Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Payitaht Abülhamid 6. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Saygın Soysal, Özlem Conker, Akın Akınözü ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı Payitaht Abdülhamid, 6. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı ve özeti...

        PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Patlayan trenin gürültüsü Payitaht'ta yankılanıyor. Düşmanın arzusu oldu. Peki, şimdi ne olacak? Sultan Abdülhamid (Bülent İnal) düşmanların alçakça tertip ettiği planlarına karşı savaşını sürdürüyor. Sıradaki cephe ise Filistin... Theodor Herzl (Saygın Soysal) büyük oyununu oynamaya hazırlanmaktadır.

        Filistin'de kurguladığı kumpas, tüm dünyaya yayılacak, Yahudilere yeni devletin yolu açılacaktır. Lakin hesaba katmadığı şey, Abdülhamid'in ileri görüşlülüğüdür. Ömer (Akın Akınözü) şeytanın kuyruğundan tutmuş, kellesine ulaşmak için çabalamaktadır. Hiram (Berkan Şal) ile arasındaki düşmanlık git gide kızışmaktadır.

        Hiram bir yandan Payitaht'ta anarşi çıkartmaya uğraşırken bir yandan da Ömer'den intikam almak için kalleş planlar kurmaktadır. Ömer'in bu kavgadan galip ayrılması şarttır. Büyük oyunların içinde kendi derdine düşen Sara (Elena Vineova), Melike'yi (Ezgi Eyüboğlu) Saraydan çıkarma uğraşındadır. Bütün tehlikeleri göze alan Sara, canını dahi tehlikeye atmaya hazır. Çünkü Melike kendinden bir parça gibidir onun için.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Melike (Ezgi Eyüboğlu) üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın (Hakan Boyav) hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Su

        ltan bir yandan Mahmud Paşa’dan hesap soracak, bir yandan da düşmanın kurmaya çalıştığı oyunlarını başlarına geçirecektir.

        Seniha Sultan (Selen Öztürk), Bidar Kadın’ın (Özlem Conker) kendisine gösterdiği gerçekle köşeye sıkışmıştır. Haremde Mahmut Paşa’nın bıçakladığı kızın yaşıyor olması, Seniha’nın elini koluna bağlamıştır. Bir çıkış yolu bulmak zorundadır. Aksi halde ailesini büyük bir tehlike beklemektedir.

        Theodor Herzl (Saygın Soysal), Emanuel Karaso (Ali Nuri Türkoğlu) ile birlikte İstanbul’a gelecek ve Sultan'a karşı bizzat kendisi mücadele edecektir. Onun bu bomba gibi gelişi, Sultan’ı can damarından vuracak büyük bir sorunu da beraberinde getirecektir! Ömer (Akın Akınözü), Sultan'ın emriyle büyük bir takibin peşindedir... Fakat işler sandığı kadar kolay olmayacaktır.

        PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 4. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Sultan Abdülhamid’in zehirlendiği haberiyle etrafında zehirli oyunlar oynayanlar da kendi yüzlerini göstermeye başlıyor. Dizinin 4. bölümünde neler olacak? Sultan Abdülhamid'in (Bülent İnal) zehirlendiği haberi Sarayda hüzün ve endişe yaratır. Sarayda yapılan aramada zehir bulunur. Abdülhamid'in merhameti, eceli kapısına getirmiştir.

        Sara (Elena Vineova), Mahmut Paşa’dan (Hakan Boyav) onu zorlayacak bir istekte bulunur. Ve bunu itirazsız kabul etmeye mecburdur. Seniha (Selen Öztürk), Mahmut Paşa’dan şok bir teklif alır. Bu teklif Seniha'nın kirli geçmişiyle yüzleşmesine sebep olur. Abdülkadir (Can Sipahi), dayısı Mehmet Paşa’nın (Mehmet Bozdoğan) üzerine yıktığı suçu temizleyemeyecek kadar başı derttedir. Abdülhamid'in zehirlenmesi haberiyle düşmanlara gün mü doğacaktır?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ