Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon No: 309 50. son bölüm fragmanı ve bölüm özeti! Onur, Lale'yi affedecek mi?

        Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaştığı No: 309, 50. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? Lale, Onur'un gönlünü alabilmek için her türlü yola başvuracak. İşte No: 309 50. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair detaylar...

        YENİ BÖLÜMDE LALE ONUR'UN GÖNLÜNÜ ALABİLECEK Mİ?

        Onur yaşadığı kaza sonucu hayatını ve Lale ile olan ilişkisini sorgulamaya başlar. Lale'ye tavır alır. Onur'un bu hali Yıldız ve Songül’ün de gözünden kaçmaz ikisi için de endişelenirler.

        Lale ise Onur’un bu soğuk davranışlarına çok üzülür ve Onur'un gönlünü almak için her yolu denemeye karar verir. Acaba Lale başarılı olabilecek midir?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Onur ve Lale Ağva'da temiz bir sayfa açmaya karar verseler de, Filiz ve Erol buna engel olmak için her yolu dener ve sonunda da başarır. Onur ve Lale bir anda kendilerini büyük bir kavganın içinde bulur.

        Ama bu seferki kavgalarının sonucu farklı olacak Onur ve Lale’nin aşkları beklemedikleri bir şekilde sınanacaktır.

        NO: 309 48. BÖLÜM ÖZETİ

        Onur ve Lale terapistin verdiği görev doğrultusunda Ağva’ya giderler.. Hipnoz yüzünden kötü biri olan Filiz’in onları yalnız göndermeye niyeti yoktur..

        Hemen Erol’u da yanına alarak peşlerine takılır . Plan ve program içine girerler.. Bu arada Onur ve Lale için özel bir yer olan Ağva ‘da aralarında ki buzlar kısa sürede erimeye başlar. Bu tatil onları tekrar bir araya getirmeyi başarabilecek midir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ