Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak? Çocuklar Duymasın 1. bölüm fragmanı

        Aile komedi dizisi olan Çocuklar Duymasın yeni maceralarıyla Kanal D'de başlıyor. Bir zamanların fenomen dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın'ın merakla beklenen ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı dizi Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak? İşte Çocuklar Duymasın ilk bölüm fragmanı...

        ÇOCUKLAR DUYMASIN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Yeni bölümleriyle Kanal D'de ekranlara gelecek olan Çocuklar Duymasın'ın ilk bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler dizinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Sevilen dizi Çocuklar Duymasın yaz aylarında ekrana gelmeye başlayacak. Dizinin yayın tarihi ile ilgili henüz net bir tarih belli değil. Yayıncı kuruluş tarafından dizinin ne zaman ekranlara geleceği bildirildiği zaman haberimizde yer alacaktır.

        İşte Çocuklar Duymasın'ın ilk fragmanı;

        REKLAM

        ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN BETON ORÇUNU VE MERVESİ'NİN BÜYÜK DEĞİŞİMİ

        Ekranların fenomen dizilerinden Çocuklar Duymasın yakında Kanal D ekranında sevenleri ile buluşacak. Efsane kadrosu ile yeni yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Çocuklar Duymasın da oyuncuların fiziksel değişimleri çok şaşırtacak.

        Beton Orçun ve Merve’yi tanımak oldukça zor...

        Dominant Teyze Gönül’ün oğlu Beton Orçun ile Zero Tuna’nın kızı Merve, yıllar geçmesi ile büyümüş, TEOG sınavına hazırlanan iki yetişkin olmuştur. Yaş aldıkça sorunları da artan Orçun ve Merve’nin internet dünyasında yaşadıkları, iki üvey kardeş arasındaki sorunlar hem güldürecek hem düşündürecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ