Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kanatsız Kuşlar hangi gün? Kanatsız Kuşlar oyuncuları!

        Bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesni konu edinen Kanatsız Kuşlar 3. bölümüyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi severler Kanatsız Kuşlar'ın hangi gün yayınlandığını merak ediyor. Peki Kanatsız Kuşlar hangi gün yayınlanıyor? İşte cevabı...

        KANATSIZ KUŞLAR HANGİ GÜN?

        Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar perşembe günleri saat 20.00'de ekrana geliyor. Dizinin başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

        Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

        REKLAM

        KANATSIZ KUŞLAR 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Muzaffer, Nefise'ye şaşırtıcı bir teklifte bulunur. Nefise'yle akrabalığını gizleyen Azime, paranın kokusunu almıştır. Muzaffer'in niyetini tahmin eder ve Nefise'yi mecbur bırakarak, büyük bir sırra ortak eder...

        Nefise aklı çocuklarında kalırken, istemeden de olsa bambaşka bir dünyanın içinde bulur kendisini. Zeynep, kardeşlerini korumaya çalışırken, beklenmeyen gelişmeler onları iyice köşeye sıkıştırmıştır. Nefise, Muzaffer'in yanındayken çıldırtan haberi alır ve bir anda her şeyden vazgeçer.

        İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Kısa bir süre önce babalarını kaybeden Zeynep, Emre, Cemre ve en küçük kardeşleri Aysun'a sadece yoksulluk miras kalmıştır. Hayattaki tek dayanakları, onlar için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu bildikleri anneleri Nefise'dir.

        Nefise, çok erken yaşta anne olmuş, çocuklarına yetebilmek ve onları yaşatabilmek için adeta çırpınmaktadır. Hayatın yükünü taşıyamaz hale geldikleri zor günlerde Nefise ve ailesini derinden etkileyecek bir olay yaşanır.

        Öte yandan Nefise'nin büyük kızı Zeynep, ona gönülden bağlı olan Ahmet'in hislerine mesafeli durmaktadır.

        Ahmet'in yanında çalışmaya başladığı gün, birlikte gittikleri bir iş görüşmesinde, Onur ile tanışması, zamanla dokunan herkesi yakacak olan aşk kıvılcımlarını da ateşlemiştir...

        KANATSIZ KUŞLAR OYUNCULARI

        • Melis Tüzüngüç - Zeynep
        • Ümit İbrahim Kantarcılar - Onur
        • Ahmet Varlı - Ahmet
        • Deniz Bolışık - Nefise
        • Fatih Al - Muzaffer
        • Servet Pandur - Azime
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ