Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Makyajsız Hadise - Magazin haberleri
        1

        Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkıyla birlikte geçtiğimiz yılın en sürpriz birlikteliklerinden olan Hadise ile Kaan Yıldırım 2021'e girmeden yolarını ayırmıştı.

        2

        Instagram hesabını aktif kullanan ve biten ilişkisini de buradan duyuran Hadise, makyajsız ve doğal halini paylaştı. Ersay Üner'den aldığı şarkıyı dinleyen Hadise, videoyu da sessiz yayınlayarak, hayranlarında merak uyandırdı. Kaan Yıldırım ile barıştığı iddia edilen ünlü şarkıcının bir hayli keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

        3

        AŞKI 'BENEK' BELGELEDİ

        Hadise ile Kaan Yıldırım aşkı, Yıldırım'ın köpeği Benek sayesinde ortaya çıkmıştı. Yıldırım’ın fotoğraflarından Benek adlı köpeği tanıyan sosyal medya kullanıcıları, ikilinin birlikteliklerini belgelemişti.

        4

        'İLİŞKİYİ NOKTALADIM'

        Çiftin aşkı yaklaşık 8 ay sürdü. Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullandı.

        5

        BARIŞMA DEDİKODULARI

        Geçtiğimiz hafta Hadise'nin oyuncu Kaan Yıldırım ile barıştığı ve sosyal medya hesabından yayınladığı yeni pozlarını sevgilisinin evinin bahçesinde verdiği öne sürüldü.

        6

        Çiftin ilişkilerine bir şans daha vererek, barıştığı öne sürüldü. İkili, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

        7

        "ASLA 'ASLA DEME' HADİSE!"

        Hadise, Yıldırım ile ilişkilerinin başlarında sevgilisi ile karesini, "Yanımda, sağımda, solumda, ufkumda... Yanında, yazında, kışında, tüm baharlarında..." notuyla yayınlamıştı.

        Ünlü şarkıcının bu hamlesinden sonra aylar önce verdiği bir röportaj gündem olmuştu.

        Hadise'nin, "Aşığım arkadaşlar, birisi var hayatımda' hiç demedim, demeyeceğim de. Instagram'da sevgilimi asla takip etmeyeceğim, asla resim koymayacağım. Ben öyle bir insan değilim" sözleri sosyal medyayı sallamıştı.

        Şarkıcının takipçileri, "Asla 'asla' deme Hadise!" yorumlarında bulunmuştu.

        8
        9