Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya’da bir büfede yaşanılan meşrubat hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, çevreyolunda bulunan bir büfede meydana geldi. Gece saat 01.30 sularında Mehmet Durak’a ait büfeye gelen 2 şüpheli, dışarıda bulunan meşrubatları çalarak kayıplara karıştı. Büfenin güvenlik kameralarına takılan o anlarda büfenin önüne gelen 2 şüphelinin etrafı kontrol ettikten sonra büfenin önündeki tezgahın altında bulunan 3 koli meşrubatı çalarak olay yerinden hızla uzaklaştığı görülüyor.

        Normalde büfenin önüne bir şey koymadığını ancak yoğunluktan dolayı ilk kez o gece dışarıya mal koyduğunu ifade eden büfe sahibi Mehmet Durak, hırsızların bunu fırsat bilerek meşrubatları çaldığını söyledi. Daha önce de birkaç kez büfesinde hırsızlık girişimi yaşandığını kaydeden Durak, kaybının 70 lira olduğunu vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler