Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği ve Malatya Yeşilyurt Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü işbirliğinde 715 yaş arası çocukların katıldığı “ Yaz Kur’an Kursu” gerçekleşen sertifika takdimi ile son buldu.

        Sanat Sokağında bulunan Malatya Kent Konseyi Hamit Fendoğlu sınıfında 25 çocuk kursiyere dönem boyunca kurs hocası Yasin Bingöl tarafından Elifba, Kur’anı Kerim, Dini Bilgiler ve Siyer eğitimleri verildi.

        Kursun son gününde çocuklar ile birlikte sertifika programına katılan Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu çocukların sosyal hayatta katılımlarını artırmak ve aynı zamanda yaz tatilini iyi değerlendirmelerine destek olmak amacıyla Yeşilyurt Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü ile birlikte kursu açtıklarını söyledi.

        Çobanoğlu, “Çocuklar bizim geleceğimiz ve bizler geleceğimize sahip çıkmak adına elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışmalıyız, yaz tatili boyunca koordineli çalıştığımız Yeşilyurt Kaymakamlığı İlçe Müftülüğüne, Kuran Kursu hocamıza, çocuklarını konseyimize gönderen ailelere yorulup emek verip buraya kadar gelen öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

        Kur’anı Kerim Kursu eğitmeni Yasin Bingöl ise, çocukların Kur’anı Kerim’i öğrenmeye ve okumaya çok hevesli olduklarını bundan dolayı kursun çok verimli geçtiğini vurgulayarak, 25 Öğrencinin tamamının Kuranı Kerim’e geçtiğini ifade ederek kursun açılmasına destek olan Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği’ne ve Yeşilyurt Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü ’ne teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler