Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya merkezli 5 ilde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 1'i tutuklandı.

        Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik Malatya merkezli Bingöl, Hatay, Erzurum ve Sivas'ta yapılan operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. FETÖ'nün gizli iletişim ağı ByLock kullanıcısı oldukları tespit edilen şüphelilerden 2'si etkin pişmanlıktan faydalanıp adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 6 kadın şüpheli ise küçük çocuklarının olması nedeniyle adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Mahkeme tarafından tutuklanan 1 kişi, sağlık kontrolünün ardından Malatya E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler