Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatyalı Üniversite Öğrencileri Platformu, futbolda şiddet ve küfür olaylarına farkındalık oluşturmak amacıyla Fenerbahçe’nin ardından Medipol Başakşehir'i ziyaret etti.

        Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir’i antrenman yaptığı tesislerinde ziyaret eden Malatyalı Üniversite Öğrencileri Platformu, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile futbolcu Arda Turan’a çiçek verdi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, “Malatyalı Üniversite Öğrencilerimizin futbolda şiddet ve küfür olaylarına farkındalık oluşturmak amacıyla kulübümüze gerçekleştirdikleri bu ziyaret hakikaten oldukça önemli. Gençlerimizin toplumsal anlamda bu kadar önemli bir olaya bu şekilde dikkat çekmeleri bizleri de memnun etti. Onları tesislerimizde ağırladığımız için çok mutlu oldum. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerken, bu tür toplumsal duyarlılıklarının artarak devamını diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler