Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi playoff grubunda 4. hafta maçları oynandı. Haftanın en önemli 90 dakikası olan Malatya İdmanyurdu ile Darendespor arasındaki maç çıkan olaylardan dolayı tamamlanamadı.

        Kemal Dizdar’ın yönettiği karşılaşmada Malatya İdmanyurdu 10 önde ve penaltı vuruşu kazanmış iken Darendesporlu oyuncuların şiddetli itirazları sonucu tatil edil edildi.

        Play off grubunda alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

        Battalgazi BelediyesporArguvan Belediyespor: 17

        Hekimhan Girmana BelediyesporSanayispor: 33.

        Play off grubunda Arguvan Belediyespor 10 puan ve maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Malatya İdmanyurdu takımı ise 9 puanla ikinci sırada yer alıyor.

        Playoffun son haftasında Arguvan Belediyespor ile Malatya İdmanyurdu, Darendespor ile Hekimhan Belediyesi Girmana, Sanayispor ile Battalgazi Belediyespor karşı karşıya gelecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler