Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan yayımladığı mesajında, “Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazanı Şerif’in sonuna gelerek; sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Bu mübarek günlerin, tüm İslam Âleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum” ifadelerine yer verdi.

        Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ın mesajı şöyle:

        “Ramazan ayının sabrı ve şükrünün maneviyatını idrak ederek, dua ve ibadetlerle bir ayı geride bırakmanın hazzıyla Ramazan Bayramı’na coşkuyla kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan bayramı orucun mükâfatı, dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının arttığı, gönüllerin huzura erdiği bir bayramdır. Ramazan Bayramı’nda kırılan kalpler onarılacak, küslükler sona erecek, büyükler ziyaret edilerek hasretler giderilecektir. Bayramlar; kardeşçe kucaklaştığımız, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin, milli birlik ve beraberlik hislerinin kuvvetlendiği günlerdir. Ramazan Bayramının tüm İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en içten dileklerimle bayramını kutluyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler