Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci etap kampı için Düzce Topuk Yaylası'nda yeniden toplandı.

        Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Evkur Yeni Malatyaspor, Bolu kampının ardından verilen 2 günlük iznin ardından 2. etap kampı için bugün Topuk Yaylası Tesisleri'nde toplandı.

        25 Haziran’da Malatya’da toplanarak startı verilen ve Bolu etabıyla devam eden kamp çalışmalarında ilk bölüm tamamlandı.

        Birinci etap kamp çalışmalarına yeni transferler Adis Jahovic, Moryke Fofana ve Özer Özdemir de katıldı.

        Kamp çalışmaları kapsamında güç depolayan sarıkırmızılılar çeşitli testlerin yanında hazırlık maçları da oynadı.

        Sarıkırmızılılar oynadığı 2 hazırlık maçından birini kazanırken, diğerinde yenildi. 9 Temmuz’da BosnaHersek takımı Zenica ile oynanan hazırlık karşılaşmasını 10 kazanan Malatya ekibi, 11 Temmuz’da Romanya ekibi Rapid Bükreş ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını ise 20 kaybetti.

        Yaklaşık 1 hafta sürecek Topuk Yaylası kampı çalışmalarının ardından Malatya’da dönecek sarıkırmızılılar, 25 Temmuz’da UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme 2. Turu'ndaki ilk maçına çıkacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler