Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden E.Y. Malatyaspor, Güney Afrika takımı Kaizer Chiefs'de forma giyen Zimbabveli savunma oyuncusu Teenage Hadebe'yi renklerine bağşadı. 23 yaşındaki futbolcunun sarıkırmızılı takımın bugün başlayan Topuk Yaylası kampına katılması bekleniyor.

        Yeni Malatyaspor'un anlaşmaya vardığı ve İstanbul'a getirdiği bir diğer isim de Avusturalyalı ön libero Luke Brattan ise ailevi sebepleri gerekçe göstererek tekrar ülkesine döndü. En son Melbourne City'de forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli futbolcunun ülkesinden uzak kalmak istememesinden dolayı bu kararı aldığı öğrenildi.

        Türkiye’yi UEFA Avrupa Kupası'nda temsil eden Evkur Yeni Malatyaspor transferde bir takviye de savunmaya yaptı. Sarıkırmızılı yönetim anlaşmaya vardığı Güney Afrika takımı Kaizer Chiefs'de forma giyen Zimbabveli savunma oyuncusu Teenage Hadebe'yi Düzce kampına davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler