Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İYİ Partili Cem Parlak, 15 Temmuz darbe girişiminin 3. yıldönümü dolayısıyla yöneticileri uyararak, merhaba “Bu günü sadece mesaj yayınlamak olarak görmeyin” dedi.

        15 Temmuz’u unutmayacağız diye ifade eden Parlak, “Milletimiz bu kara günü unutmayacaktır ancak bu güne gelene kadar adına ‘cemaat’ denen FETÖ’nün nasıl bu hale geldiğini milletimiz iyi biliyor ama Türkiye’yi yönetenlerin de unutmaması lazım” dedi.

        Malatya’yı yönetenleri de uyaran İYİ Partili Cem Parlak, "Malatya’yı yönetenlerin de dikkatli olması lazım. Sadece bu günde mesaj yayınlamakla olmaz. Belli gruplara farklı davranmanın, belli gruplara tolerans tanımanın ve sadece belli gruplara belediyelerde imkan ve olanak sağlanmanın sonuçları yine kötü olacaktır. Bu günü unutmayacağız ama Malatya’yı yönetenlerin bu günü aklından çıkarmaması lazım. Bu gün ders çıkarılacak bir gündür" şeklinde konuştu.

        15 Temmuz hain darbe girişimini milletimiz önlemiştir diye ifade eden Parlak, “Belediyelerde her türlü ayrımcılık, her türlü taraflılık ve her türlü ayırım çok yanlıştır. O kara günde herkes sokağa çıkmıştır. Malatya’mız canla başla darbe kalkışmasını engellemiştir. Ortada bu örnek varken ve halen farklı davranan yöneticilerimiz varsa milletimiz bu kendini ve milletini bilmeyen yöneticilere büyük ders verecektir” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler