Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya’nın Kuluncak ilçesinde 8 mahallede yol çalışmaları tamamlandı.

        Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, stabilize, yol kumlama ve yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Sultanlı, Bahçelievler, Çörmü, Karıncalık, Bıyıkboğazı, Karlık, Sofular ve Yeni Mahallede stabilize, yol kumlama ve yol genişletme çalışmalarımız tamamlandı” ifadelerini kullandı.

        Bugünden itibaren yine program dahilinde eksik kalan mahallelerde personellerinin çalışmalarına devam ettiğini aktaran Cengiz, “Vatandaşlarımızı memnun etmek sorunlarını çözmek ve mahallelerimize hizmet etmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

        Yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise, “Başkanımız Erhan Cengiz‘e teşekkür ediyoruz. Havaların soğuk olmasına rağmen yağmur çamur demeden bizler için çalışıyorlar mücadele ediyorlar” şeklinde konuştular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler