Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yakın zamanda vefat eden Malatya basınının sevilen isimlerinden Akif Çelik anısına Elazığ Güzelyalı İlkokulu’nda bir kütüphane açıldı.

        Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği Başkanlığını da yürüten, 30 Kasım 2020 tarihinde korona virüsten 45 yaşında vefat eden Akif Çelik’in anısını yaşatmak adına Elazığ Güzelyalı İlkokulu’nda bir kütüphane açtıklarını belirten Malatya Kardeşlik Platformu Başkanı Yavuz Keskin, “Yakın tarihte kaybettiğimiz Akif Çelik ağabeyimizin ruhunu yaşatmak için Elazığ Güzelyalı İlkokulu’nda Akif ağabeyimiz adına kütüphane yaptık. Bu çalışmayı gerçekleştirmemize olanak sağlayan başta Okul Müdürü Haci Aydın ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Akif ağabeyimizin mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler