Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3. Lig 1.Grubun 19. haftasında Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’u 10 mağlup etti ve zirveye bir adım daha yaklaştı.

        3.Lig 1. Grup’ta Yeşilyurt Belediyespor bu hafta sahasında Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’u konuk etti. İlk yarısı 00 biten mücadelenin ikinci yarısında iki takımda pozisyonlara girdi. Yeşilyurt Belediyespor, 71.dakikada Halil Çelik’in kaydettiği gol ile mücadelede 10 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmazken Yeşilyurt Belediyespor kritik bir 3 puana imza attı.

        Bu sonuçla birlikte 38 puana yükselen Yeşilyurt Belediyespor 41 puanı bulunan Diyabekirspor ile puan farkını 3'e, 39 puanı bulunan Bucaspor 1928 ile ise 2'ye düşürdü ve zirveye göz kırptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler