Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)MALATYA´nın Doğanşehir ilçesinde, başıboş köpekler Erdal Özkan´a ait ağıla girerek 23 koyundan, 12´sini öldürdü.

        Olay, ilçeye bağlı Doğu Mahallesi´nde meydana geldi. Erdal Özkan´a ait 23 koyunun bulunduğu ağıla çok sayıda sokak köpeği girdi ve koyunlara saldırdı. Gürültüyü duyan Özkan, hemen ağıla giderek köpekleri uzaklaştırmak istedi ancak köpekler Özkan´a da saldırdı. Çevredekilerin yardımıyla köpekler ağıldan uzaklaştırılırken, 23 koyundan, 12´sinin öldüğü tespit edildi. Olay sonrası ağıla geldiğinde 12´sinin öldüğünü, 2 koyunun da yaralı olduğunu ve  birkaç tanesinin  ise kayıp olduğunu belirten Özkan, koyunları yetiştirerek Kurban Bayramı'nda satmayı düşündüğünü söyledi. Kayıp koyunlarının bulunması için yetkililerden yardım isteyeceğini belirten Özkan, başıboş ve saldırgan köpekler konusunda da önlem alınması beklediğini ifade etti. DHA-Güvenlik Türkiye-Malatya Taha AYHAN

        2021-05-09 19:14:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler