Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)MALATYA'da Murat S., tartıştığı arkadaşı Serkan B.'yi  tabancayla yaralandıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Murat S., Özel Harekat polislerinin de çalışması sonucu ikna edildi.

        Olay, akşam saatlerinde Göztepe Mahallesi'nde meydana geldi. Şehbal Sokak'ta bulunan Serkan B. ile Murat S. arasında bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Murat S., yanındaki tabancayla Serkan B.'ye ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Serkan B. kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri Serkan B.'yi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

        Polis ekipleri, arkadaşını yaralayan Murat S.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Murat S.'nin evine giden ekipler, kapıyı çaldı ancak içeride bulunan şüpheli 'gidin, kendimi öldürürüm' yanıtını verdi. Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonda intihara kalkışan Murat S., ikna edildi. Murat S., suç aletiyle birlikte yalanarak gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan Serkan B.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturmasürdürülüyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Malatya Taha AYHAN

        2021-07-18 19:43:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler