Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Manchester United: 0 - Manchester City: 2 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig'de Liverpool ile Manchester City'nin nefes kesen şampiyonluk yarışını çok yakından ilgilendiren bir mücadele oynandı. Şehrin iki ezeli rakibini karşı karşıya getiren dev randevuda Manchester City, Manchester United'ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet aldı.

        İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta Pep Guardiola'nın talebeleri, 54. dakikada Bernardo Silva ve 66. dakikada Leroy Sane'nin golleriyle kazandı. City, bu sonuçla 35 hafta sonunda 89 puana ulaşıp 88 puanlı Liverpool'u geride bıraktı.

        Premier Lig'de kalan son 3 haftada City, Burnley (d), Leicester ve Brighton&Hove (d) ile karşılaşacak. Liverpool ise Huddersfield, Newcastle (d) ve Wolves ile oynayacak.

        ARSENAL DEPLASMANDA KAYBETTİ

        Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in 90 dakika sahada kaldığı maçta Arsenal, deplasmanda Wolverhampton'a 3-1 mağlup oldu.

        Ev sahibi ekibin gollerini 28. dakikada Ruben Neves, 37. dakikada Matt Doherty ve 45. dakikada Diogo Jota atarken, başkent ekibinin tek golü 80. dakikada Sokratis'ten geldi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ