Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün Ahmetağa Mahallesi’nde başlattığı yağmursuyu hattı döşeme çalışmasıyla vatandaşlara rahat bir nefes aldırıyor.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan vatandaşların altyapı sıkıntısı çekmemesi adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu amaçla MASKİ, Sarıgöl ilçesine bağlı Ahmetağa Mahallesi’ndeki yağmursuyu sorununu da çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladı. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen çalışma kapsamında sıkıtı yaşanan bölgeye yağmursuyu hattı döşenerek yağışlı havalarda su birikintisi oluşumunun önüne geçiliyor.

        Ahmetağa Mahalle Muhtarı Mehmet Urgancı, “Mahallemiz coğrafi olarak tepelerin bulunduğu bir alanda yer alıyor. Yağmurlu havalarda daha yüksek olan tepelerden inen sular mahallemizi basıyor ve zor durumda kalıyorduk. Şuan yapılmakta olan çalışma sayesinde artık bu sıkıntıyı yaşamayacağız inşallah. Cengiz Başkanımıza ve ekibine sonsuz teşekkürler ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler