Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde bu yıl hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Salihli Belediyespor’da file bekçileri, sezon hazırlıklarını Kaleci Antrenörleri Yusuf Sapmaz ve İbrahim Güneş nezaretinde sürdürüyor.

        Geçtiğimiz yıl kadroda bulunan Mustafa Canbuldu’nun yanı sıra Sarayönü Belediyespor’dan transfer edilen tecrübeli file bekçisi Sercan Şen ile Ödemişspor’dan transfer edilen Hasan Atabey’in antrenmanlarda sergiledikleri performansla teknik heyetten tam not aldı. Kaleci Antrenörleri Sapmaz ve Güneş’in yüksek tempoda yeni sezona hazırladığı üç file bekçisi de rakip forvetlere kolay kolay geçit vermeyeceklerini söyledi. Aralarındaki rekabetin başarıyı getireceğini ifade eden 3 file bekçisi, Yeşilbeyazlı ekip olarak, bu sezon ligin en az gol yiyen takımı olacaklarını ifade ederek “Çünkü kalemizi bu yıl gole kapatacağız” sözlerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler