Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre’nin kurucu belediye başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cumhur İttifakı AK Parti Yunusemre adayı olarak yeni dönem projelerini kamuoyuna duyuracak. “Yüzüncü yıla yüz proje” tanıtım toplantısı 22 Mart Cuma akşamı saat 20.00’da Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirilecek.

        Cumhur İttifakı AK Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Çerçi, 'Cumhuriyetimizin 100. yılına yüz proje yakışır' sloganıyla projelerini kamuoyuna duyuracak. 'Yüzüncü yıla yüz proje' tanıtım toplantısı 22 Mart Cuma günü saat 20.00’da Kültür Sitesi Lale Salonu’nda düzenlenecek. Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyelerinin de tanıtılacağı toplantıya Manisalıları davet eden Dr. Mehmet Çerçi, ilçeye vizyon katacak projeler hazırladıklarını söyledi. Dr. Mehmet Çerçi açıklamasında, “Yunusemre Belediye Başkanı olarak 5 yıllık süre içerisinde vatandaşımızın güzel bir şehirde mutlu bir şekilde yaşaması için gayret gösterdik. ‘Gelecek nesiller için’ sloganıyla çıktığımız bu yolda Manisa’nın kangren haline gelen sorunlarını çözmek için elimizi taşın altına koyduk. Şimdi de bu çalışmaların devamı niteliğinde olan projelerimizin tanıtımını yapacağız. 22 Mart Cuma günü saat 20.00’da Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştireceğimiz toplantıya tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler