Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jeopark Kula Belediyespor’un orta oyuncusu Ertuğrul Gazi Metin, Voleybol A Erkek Milli Takımı kadrosuna seçildi.

        İki sezondur Efeler Ligi’nde mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor’a 20182019 sezonu başında Galatasaray’dan kiralık olarak gelen orta oyuncu 1996 doğumlu Ertuğrul Gazi Metin, 2019 CEV Avrupa Altın Ligi’ne katılacak olan A Milli Erkek Takım kadrosuna seçildi. Jeopark Kula Belediyespor’da gösterdiği başarılı performans ile göz dolduran Ertuğrul Gazi Metin, A Milli takımına seçilmesiyle Kula’ya bir kez daha gurur yaşatmış oldu.

        8 Mayıs 2019 tarihinde Ankara’da kampa girecek A Erkek Milli Takımı, 26 Mayıs 22 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan CEV Avrupa Altın Ligi’nde mücadele edecek.

        Öte yandan 20172018 sezonunda Jeopark Kula Belediyespor forması giyen deneyimli orta oyuncu Halil İbrahim Kurt da A Erkek Milli Takımı’na seçildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler