Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, başkan adaylığı döneminde başlama vuruşunu yaptığı futbol turnuvasının finaline Belediye Başkanı olarak katılarak, şampiyon olan takıma kupayı verdi.

        Saruhanlı'da mahalleler arası düzenlenen ve 8 takımın mücadele ettiği dostluk turnuvasının final maçı Gözlet ile Hacımusa mahalleleri arasında Saruhanlı ilçe stadında oynandı. Karşılaşmayı, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, Belediye Meclis üyeleri ve her iki mahalleden gelen vatandaşlar izledi. Normal süresi 2 2 berabere tamamlanan turnuvanın uzatma bölümünde gol sesi yükselmeyince, maç penaltılara kaldı. Penaltı atışlarında Hacımusaspor, Gözletspor karşısında 76 galip gelerek şampiyon oldu. Başkan Bilgin, maçın ardından sahaya inerek her iki takımın oyuncularını tebrik etti. Bilgin, daha sonra şampiyon olan takıma kupayı verdi. Bilgin, burada yaptığı açıklamada, iki ay önce başlayan turnuvanın açılışına, Saruhanlı Belediye Başkan adayı olarak katıldığını hatırlatarak, "Bugün burada Saruhanlı Belediye Başkanı olarak sizlerin arasında bulunuyorum. Turnuvanın başlama vuruşunu Başkan adayı olarak yapmıştım, kupa töreninde ise Başkan olarak yer aldığım için mutluyum. Her iki takımı tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu. Bundan sonra Saruhanlı'da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Spor anlamında da Saruhanlımızı çok güzel günler bekliyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler