Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, halk sağlığını tehdit eden haşerelere karşı mücadelesini sürdürüyor.

        Manisalıların huzuru için il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların açık alanlarda daha rahat bir şekilde vakit geçirebilmeleri için ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün uzman ekiplerince yürütülen çalışmalarla haşerelerin verdiği rahatsızlıkların en aza indirgenmesi hedefleniyor. Bu kapsamda ekipler Köprübaşı’nda da çalışmalarına devam ediyor. Belirlenen program dahilinde karasinek popülasyonunun yüksek olduğu gübrelik alan, açık alan ve yeşil alanlarda mist blower cihazı ile yürütülen ilaçlama çalışmaları, vatandaşları da son derece memnun ediyor. İl genelinde 51 ekiple haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Genç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde Köprübaşı’nda da yürüttüğümüz çalışmalarla vatandaşlarımızın daha rahat bir yaz mevsimi geçirmelerini hedefliyoruz. Çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de belirlenen program dahilinde rutin olarak devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler