Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Kırkağaç ilçesindeki devlet hastanesine yeni atan çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru Seda Sönmez görevine başladı.

        İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde görevli Uzman Dr. Seda Sönmez Kırkağaç Devlet Hastanesine atandı. Yeni görev yerinde hasta kabulüne başlayan Dr. Sönmez, Kırkağaç'ta görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Vatandaşların gönül rahatlığıyla çocuklarını getirebileceklerini kaydeden Sönmez, sağlıklı bir Kırkağaç için çalışacağını sözlerine ekledi.

        Kırkağaç Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Kılıç ise yeni atanan Dr. Sönmez'in uzun yıllar Kırkağaç’ta kalmasını istediklerini söylerken, kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

        Kırkağaç Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Adıyaman da Sönmez’e başarılar dilerken, bu atamayla Kırkağaç Devlet Hastanesi'nde önemli bir eksiğin kapandığının altını çizdi.

        1984 Kütahya doğumlu olan Uzman Dr. Seda Sönmez, 19901995 arası Kütahya Azat İlköğretim Okulu, 19951999 arası Kütahya Ali Gürol Anadolu Lisesi, 19992002 arası İstanbul Atatürk Fen Lisesi ve 20032009 arası ise İstanbul Tıp Fakültesinde eğitim gördü.

        Uzman Doktor Seda Sönmez, 20142019 yılları arasında ilk görev yeri olan İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde çalıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler