Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muradiye Mahallesi mezarlığında duvar örme çalışmaları devam ederken, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından duvar üzerine yerleştirilen çitler çalındı. Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kamu malını çalan kişiler hakkında yasal işlem başlatılacağı bildirildi.

        Hırsızlar, bu kez kamu malına göz dikti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde sürdürdüğü mezarlık duvar yapımında duvarın üzerine yerleştirilen çitler, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Konu ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kamuyu zarara uğratan şahıslar hakkında yasal işlem başlatılacağı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler