Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İzmirİstanbul Otoyolu'nun AkhisarKırkağaç ve Soma kesiminde incelemelerde bulundu.

        İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan karayoluyla Manisa'nın Akhisar ilçesine geçen Bakan Turhan'ı Manisa Vali Vekili Hasan Volkan Köksal ve İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç Akhisar gişelerinde karşıladı. İzmirİstanbul Otoyolu'nun yapım aşamasında sona gelinen bölümlerinde incelemelerde bulunan Bakan Turhan, Vali Vekili Hasan Volkan Köksal ve karayolları yetkililerinden çalışmalardaki son durum hakkında bilgi aldı.

        Bakan Turhan daha sonra otoyolundan Kırkağaç ve Soma istikametine doğru hareket etti. Manisa il sınırı bitiminde AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile bir süre sohbet eden Bakan Turhan'ın gün içerisinde otoyolun Balıkesir ve Bursa kesimlerinde de incelemelerde bulunacağı ve projenin son durumuyla ilgili Balıkesir'de açıklamalar yapacağı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler