Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl DiyanetSen Şubesinin kongresi gerçekleştirildi. Eski Başkan Ercan Sarıbaş'ın yeniden aday olmadığı kongrede Afşar Mahallesi İmamı Mesut Savaş tek aday olarak girdiği seçimde sendikanın yeni başkanı oldu. Sendikanın yeni yönetim kurulunun ise istişare yapılarak belirlenmesine karar verildi.

        Sarıgöl Afşar Barajı Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirilen kongreye Manisa DiyanetSen Şube Başkanı Ahmet Özdemir, Kula temsilcisi Ali Osman Sönmez, Salihli temsilcisi Mehmet Demirtaş ve DiyanetSen Sarıgöl üyeleri katıldı.

        Kongrede yeniden aday olmayan eski Başkan Ercan Sarıbaş, "Artık bayrağı taşıyacak genç arkadaşlara vermek için aday değilim. Görevi devralacak arkadaşıma başarılar diliyorum." dedi.

        33 üyenin bulunduğu Sarıgöl DiyanetSen Şube başkanlığına tek aday olarak Afşar Mahallesi İmamı Mesut Savaş tek aday olarak seçime girdi. Yeni seçilen Sarıgöl DiyanetSen Sarıgöl Şube Başkanı Mesut Savaş ise yaptığı konuşmada, "Almış olduğum görevi en iyi şekilde yapacağım. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi. Kongrede ayrıca Sendika Yönetim Kurulu üyeliklerinin de istişare yapılarak belirlenmesine karar verildi.

        Kongrenin ardından Sarıgöl DiyanetSen üyeleri eşleriyle birlikte piknik yaptı. Pikniğe Sarıgöl İlçe Müftüsü Mehmet Ceyhan da eşiyle birlikte katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler