Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği 1. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

        Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği 1. Olağan Genel Kurul toplantısı düzenlendi. Divan Başkanlığını Turgutlu’dan Erkan Şimşek, katip üyeliklerini Soma ilçesinden Şuayip Baybure ve Arife Günet’in yaptığı genel kurulda konuşan dernek başkanı Turgay Duyar, 25 Mart 2019 tarihinde kuruluş dilekçesi verilerek kurulan ve 10 Nisan 2019 tarihinde İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nce kuruluşu onaylandığını hatırlatarak, derneğin kısa sürede önemli ölçüde işler başardığını ifade etti.

        Yapılan genel kurulda Başkan Duyar'ın yönetiminde şu isimler yer aldı: Soner Övümlü, Hasan Yiğen, Erkan Şimşek, Kamil Tekmen, Tufan Taner Savcı ve Burak Dalaslan, Denetim Kurulu üyeliklerine ise Yılmaz Sarıpınar, Hüseyin Keskin ve Batuhan Ulu.

        Genel Kurula, Manisa Basın İlan Kurumu Müdürü Yusuf Kahraman, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç ile Manisa Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı ve gazeteciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler