Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın bayramdan önce bitirme sözü verdiği Ergenekon Mahallesi Aziziye Caddesi’ni yapımına başladıktan 9 gün sonra tekrar vatandaşların kullanımına açtı.

        Ergenekon Mahallesi Aziziye Caddesi 9 günde bitirilerek tekrar vatandaşların kullanımına açıldı. Kötü durumda olan ve yenilenmesi gereken Aziziye Caddesi’nde 9 gün önce çalışmalara başlayan Turgutlu Belediye Fen İşleri ekipleri öncelikle yol kaldırma işlemini gerçekleştirdi. Ardından zemin düzeltme ve 2 bin 700 metrekare parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi. Cuma günü Belediye Temizlik İşleri ekipleri tarafından temizlenen yol araç ve yaya trafiğine açıldı. Bayramdan önce yolu bitirme sözü verdiklerini belirten Başkan Akın, “Söz verdiğimiz gibi Aziziye Caddesindeki çalışmaları bitirdik ve bayram öncesi yolumuzu tekrar kullanıma açtık. Göreve geldiğimiz günden bu yana bozuk yollar ile ilgili ekiplerimiz kapsamlı bir çalışma yapıyor. Kötü durumda olan yollarımızı kısa sürede yenileyerek ya da tamiratlarını yaparak tekrar vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Turgutlu’da bir tane bile bozuk yol bırakmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler