Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde çıkan sazlık ve ağaçlık alandaki yangında iki kaplumbağayı fark eden itfaiye ekipleri kaplumbağaları yangın alanından uzaklaştırarak doğal yaşam alanlarına bıraktı.

        Manisa’nın Köprübaşı ilçesine bağlı Borlu Mahallesi Gerencik mevkiinde geçtiğimiz gün sazlık ve ağaçlık alanda yangın çıktı. Yangını gören vatandaşların ihbarı sonucunda hemen harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı İtfaiye Amirliği Ekipleri olay yerine giderek alevlere müdahalede bulundu. Sazlık ve ağaçlık alanda meydana gelen yangında alevlerin arasında kalan 2 adet kaplumbağa da itfaiye ekiplerince alevlerden kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin çalışması doğrultusunda alevlerin arasından çıkartılan kaplumbağalar daha sonra tekrar doğal ortamlarına bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler