Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa 1. Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Salihli Emirspor, teknik direktörlüğe Mehmet Ali Karaaslan’ı getirdi.

        Salihli’yi 1.Amatör Küme’de temsil eden ve geçtiğimiz sezon Süper Amatör kapısından geri dönen Emirspor, teknik direktör Mehmet Ali Karaaslan ile anlaşma sağladı. Karaaslan resmi sözleşmeye imza atıp, görevine başladı. Kendisini bu göreve layık gören yönetime teşekkür eden Karaaslan, iyi bir kadro oluşturup, takımı hedefe taşıyacaklarını söyledi.

        Genç teknik direktör ile anlaştıklarını belirten Emirspor Kulüp Başkanı Mustafa Yüksel, anlaşmanın her 2 taraf için hayırlı olmasını diledi. Yüksel,”Geçtiğimiz sezon ulaşamadığımız Süper Amatör Küme hedefine, işi sıkı tutup bu sezon çıkmak istiyoruz. Transferlerimizi de bu doğrultuda gerçekleştirip, halkımızın ve sponsorlarımızın desteği ile Emirspor ismini yeniden bir üst lige yazdırmak istiyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler