Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - MANİSA'nın Salihli ilçesinde yaşayan Kore gazisi Nasuh Akça (87), bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Akça, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

        Kurtuluş Mahallesi'nde yaşayan, bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı özel bir hastanede tedavi gören 2 çocuk babası Kore Gazisi Nasuh Akça, dün sabah yaşamını yitirdi. Akça için Hamidiye Camii'nde askeri tören düzenlendi. Öğlende kılınan namazın ardından Akça, Asri Mezarlığa defnedildi. Cenaze törenine; Salihli Kaymakam Vekili Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçkun, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Alşen, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri ile Akça'nın yakınları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler