Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 20192020 eğitimöğretim yılının başlamasını da göz önünde bulundurarak, özellikle okul önlerinde ve yayaların yoğun olduğu bölgelerde yıpranan ve özelliğini yitiren hız kesici kasislerin montaj çalışmasını başlattı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki trafik güvenliği sağlama amaçlı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, 20192020 eğitimöğretim yılının başlamasını da göz önünde bulundurarak, il genelinde hız kesici kasislerin montajına başladı. Çalışmalar hakkında Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “20192020 eğitimöğretim döneminin açılmasına müteakip Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle okul önlerinde ve yayaların yoğun olduğu bölgelerde yıpranan ve özelliğini yitiren hız kesici kasislerin montaj çalışmalarına başlanmıştır. Manisa merkezdeki eksiklikler tamamlandıktan sonra ilçelerimizde de bu kasislerin tamamlanmasına devam edilecektir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler