Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisar Belediye Basketbol Kulübü ev sahipliğinde düzenlenecek Thyateira Basketbol Turnuvası, 1921 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak.

        Akhisar’da basketbolseverler için heyecan başlıyor. 1921 Eylül tarihleri arasında yapılacak basketbol turnuvasını Akhisarlılar ücretsiz olarak izleyebilecek. 3 gün sürecek Thyateira Basketbol turnuvasında Akhisar Belediye Basketbol, Manisa ve Final Spor Basketbol takımları mücadele edecek. İlk maç Akhisar Belediye Basketbol takımı ile Manisa arasında 19 Eylül Perşembe günü saat 18.00’de Akhisar Spor Salonu’nda yapılacak. İkinci maç yine Akhisar Spor Salonu’nda 20 Eylül Cuma günü saat 17.00’de Manisa ile Final Spor Kulübü arasında yapılacak. Son maç ise 21 Eylül Cumartesi saat 16.00’da Akhisar ile Final arasında oynanacak.

        ‘Hikaye Başlıyor’ sloganıyla turnuvanın oldukça eğlenceli geçeceğine değinen Akhisar Belediye Basketbol Kulübü Başkanı Alper Ayan, tüm sporseverleri turnuvaya davet ederken şehrin takımına da destek istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler