Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi, İzmirAnkara asfaltı üzerinde bulunan geçmişte Başbakanlık yapmış rahmetli Bülent Ecevit’in ismini taşıyan meydanın tabelasını yeniledi.

        Turgutlu Belediyesi, İzmirAnkara asfaltı üzerinde bulunan Bülent Ecevit meydanının tabelasını yeniledi. Tabelanın yenileme çalışmalarını Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser ile birlikte yakından takip eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Rahmetli Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit’in ismi geçmiş yıllarda İzmirAnkara asfaltı üzerindeki alana verilerek ölümsüzleşmişti. Bizlerde Turgutlu Belediyesi olarak alandaki tabelanın Bülent Ecevit ismine yakışır bir şekilde daha büyük, daha gözle görülür bir şekilde yeniledik. Son derece güzel bir görünüm oluşturdu. Turgutlu’muza hayırlı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler