Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        20192020 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Manisa derbisiyle başladı. Yunusemre Belediyespor ile Sanayispor Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde karşı karşıya gelirken, Yunusemre Belediyesispor rakibini 51 yenerek sezona galibiyetle başladı.

        Yunusemre Belediyespor 20192020 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Manisa derbisinde Sanayispor’la Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde karşılaştı. Maçta 35. dakikada Uğurcan Köse’nin attığı golle ilk yarıyı 10 önde kapatan Yunusemre Belediyespor, ikinci yarıya da hızlı başladı. 52. dakikada Sinan Yıldırım, 73. dakikada Ekrem Solak, 83 ve 87. dakikalarda da Sinan Yıldırım’ın golleriyle skor 50 olurken; 90. dakikada Sanayispor attığı tek golle skoru 51 yaptı. Maç 51 Yunusemre Belediyespor’un üstünlüğüyle sona erdi.

        Maç öncesi Manisa ASK Başkanı Erol Timur ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte maçın hakemi ve takım kaptanlarına çiçek takdim ederek, sezonun hayırlı olmasını diledi. Maçı yaklaşık bin civarında taraftar izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler