Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesinde Şehit Astsubay Mustafa Kozak ve Şehit Uzman Çavuş Süleyman Gür anısına, şehitlerin eşleri tarafından aşure hayrı düzenlendi.

        Şırnak´ta 11 Mayıs 2018 tarihinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak ve Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın yola tuzakladığı bombanın patlaması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara GATA'da 10 Ekim 2016 tarihinde şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Gür anısına Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrı düzenlendi.

        Şehit Kozak’ın eşi Rabia Kozak ve şehit Gür’ün eşi Merve Gür tarafından Hamidiye Camisi önünde düzenlenen etkinlikte yapılan duanın ardından vatandaşlara aşure ikram edildi.

        Aşure hayrına Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Metin Durmaz ile şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler