Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat Germen Spor Kulübü U11 Takımı, 2527 Ekim tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenecek olan ve aralarında Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor, Altınordu, Başakşehir gibi profesyonel ekiplerin ve Bulgaristan takımlarının da yer alacağı Cumhuriyet Kupası’nda Manisa’yı temsil edecek.

        2022 Eylül tarihlerinde Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde düzenlenen National Stars Cup’ta büyük bir başarıya imza atan Murat Germen Spor Kulübü, TRCup Şirketi tarafından Cumhuriyet Kupası’na davet edildi. 16 takım arasında gösterdiği performansla ikincilik elde eden U11 Takımı, 2527 Ekim tarihlerinde yine Çanakkale’de düzenlenecek Cumhuriyet Kupası’nda Manisa’yı temsil edecek. Öte yandan profesyonel kulüplerin yer alacağı önemli organizasyonda sahne almaya hazırlanan U11 Takımı, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

        Murat Germen Spor Kulübü U11 Antrenörü Soner Seçilmiş, TRCup’ın geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği National Stars Cup’ın tüm takımlar açısından verimli geçtiğini belirterek, “Eceabat’ta U11 Takımımız finalde kaybetmiş ikinci olmuştu. Turnuvayı organize eden TRCup şirketi birinci olan takımı Bulgaristan’da düzenlenecek organizasyona götürme ödülü koymuştu. Biz bu ödülü kazanamadık ancak ikinci olan takımda bir sonraki turnuvaya ücretsiz katılma hakkı kazanacaktı. Bizim çocuklarımız da mücadele edip bu ödülü kazandılar. Şimdi Ekim ayında yapılacak Cumhuriyet Kupası’nda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor, Altınordu, Başakşehir gibi profesyonel ekiplerin ve Bulgaristan takımlarının da yer alacağı turnuvaya katılım için davet aldık. TRCup şirketine verdikleri sözü yerine getirdikleri için ve de geçtiğimiz hafta katıldığımız turnuvayı sorunsuz tamamladıkları için teşekkür ediyoruz. Yeni bir hedefle nasipse Çanakkale’ye gideceğiz. Çocuklarımız yine kendilerine yakışanı yapacaklardır. Biz onlara sonuna kadar inanıyoruz. Murat Germen Spor Kulübü her geçen yıl büyümeye devam ediyor. Sadece yaz döneminde değil, 12 ay boyunca antrenmanlarımız devam etmektedir. Ailelerimiz çocukları için bizlerle sosyal medya hesaplarımızdan iletişime geçebilirler” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler